Exempció De Responsabilitat

Si necessiteu més informació o teniu cap pregunta sobre l’exempció de responsabilitat del nostre lloc, no dubteu a contactar amb nosaltres per correu electrònic a NichesPeru@gmail.com

Exempcions de responsabilitat per a Paraulogic Avui Solucions

Tota la informació d’aquest lloc web Paraulogic Avui Solucions es publica de bona fe i només amb finalitats d’informació general. Paraulogic Avui Solucions no ofereix cap garantia sobre la integritat, fiabilitat i exactitud d’aquesta informació. Qualsevol acció que feu sobre la informació que trobeu en aquest lloc web (Paraulogic Avui Solucions), és estrictament sota el vostre propi risc. Paraulogic Avui Solucions no serà responsable de cap pèrdua i/o dany en relació amb l’ús del nostre lloc web.

Des del nostre lloc web, podeu visitar altres llocs web seguint hipervincles a aquests llocs externs. Tot i que ens esforcem per oferir només enllaços de qualitat a llocs web útils i ètics, no tenim control sobre el contingut i la naturalesa d’aquests llocs. Aquests enllaços a altres llocs web no impliquen una recomanació per a tot el contingut que es troba en aquests llocs. Els propietaris i el contingut del lloc poden canviar sense previ avís i es poden produir abans que tinguem l’oportunitat d’eliminar un enllaç que hagi anat “malament”.

Tingueu en compte també que quan abandoneu el nostre lloc web, altres llocs poden tenir polítiques i termes de privadesa diferents que estan fora del nostre control. Si us plau, assegureu-vos de comprovar les polítiques de privadesa d’aquests llocs, així com les seves “Condicions del servei” abans de dedicar-vos a qualsevol negoci o de penjar informació.

Consentiment

En utilitzar el nostre lloc web, accepteu la nostra exempció de responsabilitat i accepteu les seves condicions.

Actualització

Si actualitzem, modifiquem o fem algun canvi en aquest document, aquests canvis es publicaran de manera destacada aquí.